• Comfort & warmte voor iedereen
 • Al vanaf € 225,-
 • Duurzaam verwarmen
 • Kostenbesparend
 • Gratis verzending in NL
 • Comfort & warmte voor iedereen
 • Al vanaf € 225,-
 • Duurzaam verwarmen
 • Kostenbesparend
 • Gratis verzending in NL

Infrarood verwarming in de massagepraktijk

30/10/2022

Klantverhaal van Mirjam Hunefeld van De Massagebeleving uit Apeldoorn

De vraag naar infrarood panelen in de massagesalon neemt flink toe. Met de stijgende gasprijzen kan een infrarood paneel op je werkplek of in je praktijk een goed idee zijn om gas te besparen. We merken dat er veel vragen zijn over de juiste keuze in vermogen, de montage, de stralingswarmte en zeker ook de verbruikskosten. Tijd om daar bij WarmteZonderGas.com eens dieper op in te gaan.

masseur

Onderhoud van lichaam en geest in de massagepraktijk

In tijden van drukte, een vol hoofd en spanning kan iedereen wel een goede massagebehandeling gebruiken. Maar ook een maandelijks onderhoud van je lijf op de massagetafel zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en goed gehumeurd bent. Tijd voor jezelf is in die zin altijd een goed idee!

Verwenmoment

Even je hoofd helemaal tot rust laten komen terwijl een paar zachte, maar vakkundige handen je lichaam los masseren op stress en kleine pijntjes. Zo'n verwenmoment zorgt ervoor dat je even he-le-maal niets moet. Rust voor je hoofd en lijf. Tijd om even dichter bij jezelf te komen en alleen maar te genieten van een heerlijke massagebehandeling.

Deze beleving geeft Mirjam Hunefeld van De Massagebeleving uit Apeldoorn haar klanten met een veelvoud aan verschillende heerlijke massages voor volwassenen, baby's & kinderen. Mirjam is sinds kort verhuisd naar Apeldoorn en zal hier opnieuw een klantennetwerk moeten opbouwen.

Warmte en comfort in de massagepraktijk met infrarood panelen

Sinds kort is Mirjam de trotse eigenaar van infrarood panelen van WarmteZonderGas.com in haar woonhuis én in haar massagepraktijk. Vol trots deelt Mirjam haar foto's met ons. En ja, gelukkig mogen we deze ook met jullie delen!

De massageruimte in haar woonhuis is lang en smal en heeft een kleine nis. De ruimte mag lekker warm zijn als Mirjam haar klanten ontvangt. Het moet een luxe zijn, een extraatje, deze warmte op je huid tijdens de behandeling, alsof een warme zomerzon op je huid straalt.

Met de aanschaf van het infrarood paneel in haar praktijk onderscheidt Mirjam zich van haar masserende collega's in de regio. Het is een echte massagebeleving, zoals Mirjam dit zelf noemt.

Haar klanten genieten ervan en nieuwe klanten, weten haar door mond-op-mond reclame, nog sneller te vinden.

Keuzestress

Luxe infrarood paneel IC700 Plus

In ons gesprek kwamen we in eerste instantie uit op het luxe infrarood paneel de IC700. Met een afmeting van 62x98cm, een vermogen van 700W en een verwarmd oppervlak van 7-14m2 meter een perfect paneel voor de ruimte van zo'n 15m2 waar Mirjam haar vak uitvoert.

Of toch het luxe infrarood paneel IC1100 Plus?

Toch was er twijfel om een groter paneel aan te schaffen. Collega's uit haar werkveld hadden gekozen voor een paneel met wat meer vermogen. Zou de IC700 net te weinig stralingswarmte geven voor de ultieme klantervaring?

Het luxe infrarood paneel, de IC1100 Plus heeft een afmeting van 63x153cm, een vermogen van 1100W en een verwarmd oppervlak van 11-22m2. Net een slagje groter dus. En de afmeting van het paneel past erg goed bij het formaat van haar massagetafel.

Daarnaast slaat het paneel automatisch af wanneer de thermostaat de gewenste temperatuur heeft gebruikt en daarmee duurzaam in gebruik.

Luxe infrarood paneel IC400 Plus

Om er zeker van te zijn dat de ruimte warm genoeg zou zijn, bestelde Mirjam er nog een klein paneel, de IC400, bij met een afmeting van 60x60cm. Deze wilde ze op een stalen voet bij de nis plaatsen.

De praktijk heeft uitgewezen dat dit paneel overbodig is en haar salon voldoende verwarmd wordt met het IC1100 Plus paneel. Wat een geluk voor haar partner, die nu gretig gebruik maakt van de IC400 Plus op zijn werkplek! :-)

Zelf heeft Mirjam voor haar werkplek gekozen voor een luxe infrarood paneel de IC700 -dus toch- aan het plafond. En daarnaast een heerlijk compact klein voetverwarmingspaneel "de Footer" met slechts 220W die haar voeten en onderbenen heerlijk warm houden tijdens haar bureauwerk. Zie je hem staan onder het bureau, op de foto hieronder?

Montage

Elk infrarood paneel van WarmteZonderGas.com heeft een stekker. Handig, gewoon inpluggen in een geaard stopcontact en je kunt genieten van de warmte. Mirjam heeft gekozen voor een plafondmontage in haar praktijk en op haar werkplek. Het paneel is hiervoor door een vakkundig elektricien, direct aangesloten op het lichtpunt in de ruimte.

Thermostaat bediening

Voor de bediening heeft Mirjam gekozen voor de thermostaat Smart Plug Wifi. Deze handige stekkerplug stelt je in de gelegenheid om in combinatie met de gratis Sundirect Smart app, je panelen op afstand te bedienen. Haar man koos liever voor de Smart 1.0. Een kleine losse thermostaat, goed, simpel en goedkoop.

Groepsbediening infrarood panelen

Je kunt meerdere panelen in dezelfde ruimte koppelen aan één thermostaat. Wil je de panelen afzonderlijk bedienen, dan heb je voor elk paneel een aparte thermostaat nodig om de warmte in het warmtegebied te kunnen meten.

Verbruikskosten en besparen met een infrarood paneel

Mirjam hoeft haar huis nu niet helemaal te verwarmen met haar centrale verwarming. Wanneer zij aan het werk is, verwarmt zij alleen haar entree en praktijk. Met behulp van de gratis Sundirect Smart app kan ze een rooster instellen zodat het paneel automatisch aan- en uitgeschakeld wordt op het moment zij wenst. Zo verspilt ze geen onnodige energie.

Om nog meer te besparen zet Mirjam het paneel na circa 15 minuten (dat de klant op tafel heeft plaats genomen) uit. Het paneel blijft dan nog lang ‘nawarmen’ en geeft haar klant nog steeds het gevoel dat het paneel aan staat.

En als je denkt dat het paneel maar blijft verwarmen dan heb je het mis. Wanneer het infrarood paneel jouw gewenste temperatuur heeft bereik, dan schakelt het infrarood paneel vanzelf uit.

Mocht je meer willen weten over de verbruikskosten van infrarood verwarming, lees dan ook "Hoe zuinig is een infrarood paneel"

Infrarood paneel in massagepraktijk
massage

Ik vind het Infrarood paneel echt heel fijn werken en de klanten zijn ook super enthousiast! Het paneel is echt een extra luxe! Het voelt alsof je masseert onder de stralen van de zon. Hoe heerlijk is dat!

Dank je wel voor jullie geweldige service! Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Mirjam Hunefeld, De Massagebeleving Apeldoorn

Ook zin in een heerlijke ontspannende massage gekregen onder de warmte van een infrarood paneel? Maak dan snel een afspraak bij Mirjam Hunefeld van De Massagebeleving in Apeldoorn

Mirjams keuze

Deze infrarood panelen heeft Mirjam gekozen voor in haar massagepraktijk en op haar werkplek.

Meer informatie?

Ben jij ook benieuwd wat WarmteZonderGas.com voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je contactgegevens achter en beschrijf jouw persoonlijke wensen voor het inrichten van jouw woning, werkplek of praktijkruimte met infrarood verwarming.

Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk een passend advies toe.

Wat zijn jouw wensen?

 • Hoe groot is ruimte, aantal m2?
 • En wat is de hoogte?
 • Hoe is de ruimte geïsoleerd?
 • Hoe verwarm je op dit moment?
 • Welke plek in de ruimte wil je verwarmen? (Zithoek, eetkamertafel, behandelstoel etc?)
 • Hoeveel personen maken doorgaans gebruik van deze plek?
 • Wil je een wand- of plafondmontage? Of liever op een stalen voet? Of heb je nog geen idee?
 • Ga je voor een voordelige oplossing of hou je van luxe en kwaliteit?
 • Zijn er bijzonderheden die wij moeten weten?

WarmteZonderGas.com levert infrarood panelen en spiegels voor hét duurzaam en kostenbesparend verwarmen van woningen en werkplekken, zonder het gebruik van gas.

Wij onderscheiden ons door goed, eerlijk en persoonlijk advies te geven passend bij jouw wensen, budget en situatie.

WarmteZonderGas.com

Erwin & Manon Jolink

Ravelijn 32 (alleen op afspraak)

7325 NWApeldoorn

Info@warmtezondergas.com