• Comfort & warmte voor iedereen
 • Al vanaf € 225,-
 • Duurzaam verwarmen
 • Kostenbesparend
 • Gratis verzending in NL
 • Comfort & warmte voor iedereen
 • Al vanaf € 225,-
 • Duurzaam verwarmen
 • Kostenbesparend
 • Gratis verzending in NL

Blogs

Groenmark de Drie Ranken

22/03/2023 Op zaterdag 1 april 2023 organiseert geloofsgemeenschap de Drie Ranken in Apeldoorn een groenmarkt.

De energiecoaches van de Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn zijn ook aanwezig om je gericht advies te geven over het verduurzamen van je woning.

De infrarood panelen van WarmteZonderGas.com staan er ook! Je kunt ze zien, voelen en de warmte ervaren! Stel al je vragen aan de energiecoaches. Jij komt toch ook? Lees hier verder..

Informatieavond infraroodverwarming

17/03/2023 Op 29 maart start deA met de actie: Lekker warm zonder gas. Tijdens deze actie kunnen inwoners van gemeente Apeldoorn kennismaken met infraroodverwarming. Infraroodpanelen kun je gebruiken als bijverwarming, maar ook om je hele huis te verwarmen. Maar wanneer is infrarood geschikt of zuiniger? En wanneer kun je er beter niet voor kiezen?

WarmteZonderGas.com zal een bedrijfspresentatie geven en de infrarood panelen uit de webshop kun je ter plekke zien, voelen en ervaren. Lees meer..

WarmteZonderGas.com in vakblad NGS - branche- en examenorganistatie

15/03/2023 In week 12 valt het vakblad Alles over Massage weer bij 5000 leden van de NGS branche- en examenorganisatie op de mat. Ook in deze editie staat WarmteZonderGas.com vermeld. Dit keer met een wel hele bijzondere vraag aan de leden masseurs van dit blad. Benieuwd? Nog even geduld ;-)

Infrarood verwarming in de wellness branche is een heel goed idee om te besparen om energiekosten en de klant maximaal comfort te bieden tijdens een wellness behandeling.

Samenwerking met deA bij het energiearmoede bestrijding project in de gemeente Apeldoorn

12/03/2023 Wij zijn trots op onze mooie samenwerking met de duurzame energiecoöperatie Apeldoorn, kort gezegd deA. Bijna 2000 huishoudens krijgen bezoek van een energiecoach die ze helpt met het verlagen van de energierekening. WarmteZonderGas.com draagt ook haar steentje bij in dit mooie project!

Hier lees je er meer over

Tweedekans

7/3/2023 Duurzaamheid staat bij WarmteZonderGas.com hoog in het vaandel. Verspilling vinden wij maar niks.

Lucky you, want een licht beschadigd paneel want nog uitstekend functioneert, of een gebruikt demopaneel, of een product in een beschadigde verpakking belandt bij ons niet in de vuilcontainer.

Deze tweekans panelen worden met een leuke korting aangeboden op onze 'Tweedekans-pagina'.

Geen zorgen, tweedekans producten behouden hun garantie.

 • 5 jaar garantie op panelen
 • 2 jaar garantie op elektronica

Mooi meegenomen toch! ;-)

Samenwerking Wiersma Elektrotechniek

20/11/2022 Goed nieuws! WarmteZonderGas.com is een samenwerking aangegaan met Peter Wiersma van Wiersma Elektrotechniek.

Peter plaatst al fluitend een infrarood paneel of spiegel in jouw woning, badkamer of werkplek. Met zijn 25 jaar ervaring is hij een topper in zijn vakgebied.

Lees meer..

Nieuwsblad Stedendriehoek

16/11/2022 Nieuwsblad Stedendriehoek regio Apeldoorn / Deventer

Erwin en Manon Jolink zijn recent gestart met hun webshop WarmteZonderGas.com. “Wij leveren infraroodpanelen voor het duurzaam en kostenbesparend verwarmen van woningen en werkplekken, zonder het gebruik van gas. De kracht van infraroodverwarming zit in gericht en lokaal verwarmen van de plek waar je op dat moment bent. Dit in tegenstelling tot de centrale verwarming, die de lucht in de hele ruimte verwarmt. We noemen het zelf: de nieuwe manier van verwarmen.” Lees meer..

Infrarood verwarming in de pedicuresalon

13/11-2022 Of je nu kapper, pedicure, masseur of huisarts bent, een infrarood paneel is een altijd goed idee in jouw praktijk of salon. Door lokaal gericht te verwarmen met infrarood verwarming bied je jouw cliënten warmte en comfort tijdens een behandeling en kun jij energie besparen door niet je hele woning, kantoor of praktijk te verwarmen met gas. Lees meer..

Infrarood verwarming in de massagepraktijk

30/10/2022 Klantverhaal van Mirjam Huneveld van De Massagebeleving uit Apeldoorn

De vraag naar infrarood panelen in de massagesalon neemt flink toe. Met de stijgende gasprijzen kan een infrarood paneel op de werkplek of in je praktijk een goed idee zijn om gas te besparen. We merken dat er veel vragen zijn over de juiste keuze in vermogen, de montage, de stralingswarmte en zeker ook de verbruikskosten. Tijd om daar eens dieper op in te gaan. Lees verder...

Infrarood spiegels voor in de kapsalon

27/10/2022 Beste kapper, ⁠

Hoe ga jij je salon of knipruimte aan huis verwarmen? Stook jij je centrale verwarming flink op en zie je wel wat er straks met jouw energierekening gebeurt? Nee toch? Dat laat je toch zeker niet gebeuren? ⁠

Kies voor een alternatieve manier van verwarmen met stroom!⁠

⁠Er bestaan namelijk ook infrarood spiegels! Ze verwarmen de plek en het moment dat jij wilt! Lees verder...

Duurzaam verwarmen met infrarood panelen van WarmteZonderGas.com

26/10/2022 Apeldoorners Erwin en Manon zijn net begonnen met hun webshop voor infrarood panelen. Ze vertellen er alles over. “Wij waren meteen verkocht”. Infrarood panelen zijn een alternatieve manier van duurzaam en lokaal verwarmen: met infraroodstraling. Het is simpel, comfortabel én een eenvoudige, betaalbare manier om te verduurzamen in je huis. Lees verder...

Infrarood verwarming op de babykamer, een goed idee?

16/10/2022 Je kan je geluk niet op! Je bent voor de allereerste keer vader- of moeder geworden en wenst je kleintje alleen het allerbeste van de hele wereld.

Maar hoe moet dat nu, terwijl de gasprijzen de lucht inschieten en jij al kosten genoeg hebt aan geboortekaartjes, luiers, voeding en alle andere dure aankopen die bij de komst van een baby komen kijken.

Wellicht overweeg je wel een infrarood paneel boven het bed van je kindje. Zodat je zeker weet dat je nieuwste aanwinst het lekker warm heeft in bed. Lees meer..

Infrarood spiegels, voor maximaal comfort in jouw badkamer!

8/10/2022 Stel je voor, het is hartje winter, je ligt nog in je bed met een dubbel dekbed. Het kraakt en het vriest buiten. Je moet naar je werk en een verfrissende douche is zeer welkom.

Je opent de Sundirect Smart App vanuit je bed en zet alvast de badkamer infrarood spiegel aan. Je springt uit bed, trekt snel je badjas aan, schakelt onderweg je Moccamaster koffiezetapparaat in en glipt daarna de badkamer in.

Het is vroeg, je huis is koud en dat laat je zo want je gaat meteen door naar je werk. Je was zeker niet van plan om je hele huis te gaan verwarmen met de centrale verwarming terwijl je nog maar dertig minuten thuis bent. Lees meer..

Is een infrarood paneel veilig?

6/10/2022 Een veelgestelde vraag! Tijd om hier wat dieper op in te gaan.

Want naast comfort en warmte, heb jij geen zin in vervelende bijwerkingen van een relatief nieuw en onbekend product. We leggen het je hier haarfijn uit en vernoemen tevens de bronvermelding zodat jij er zeker van kunt zijn, dat infrarood verwarming een gezonde manier van verwarmen is voor nu- en in de toekomst. Lees meer..

Is een infrarood paneel zuinig?

25/09/22 - Onze infrarood panelen zijn geschikt voor elk budget. Zo bieden wij al infrarood panelen aan vanaf € 240,-

Daarvoor heb je een voetverwarmingpaneel kant en klaar, want deze brengt geen extra kosten met zich mee in de vorm van een aparte thermostaat.

Daarna volgt het voordelige infrarood paneel PE350 Plus. Met een afmeting van 60 bij 60 centimeter, perfect om boven jouw luie tv stoel te hangen.

Doe dat overigens niet wanneer je met meerdere gezinsleden in huis woont, iedereen kruipt dan namelijk bij je op schoot. Lees meer..

Infrarood verwarming op de thuiswerkplek

21/09/22 Oranje, geel en rood, de bladeren vallen van de bomen, de herfst doet zijn intrede. Pantoffels worden opgetrommeld en warme dekens sieren je zithoek voor de eerste frisse najaarsavonden. Wie maak er niet jaarlijks een sport van om gas te besparen en zo laat mogelijk de centrale verwarming -voor het eerst- te gebruiken?

Gas besparen, dat wil iedereen wel. Zeker in deze tijd. Toch is het uitstellen van je woning verwarmen, niet altijd een goed idee! Voor je gezondheid is vocht in huis niet ideaal en ook schimmels en ongedierte krijgen vrij spel. Toch maar verwarmen dus. Lees meer..

WarmteZonderGas.com deelt 10 tips!

17/09/22 - Waar je ook komt, je merkt het direct. Alle kosten stijgen. De dagelijkse boodschappen worden duurder, de brandstofkosten schieten de lucht in en van je energiekosten wordt je ook al niet vrolijk.

Maak jij je er ook zo'n zorgen om? Check dan deze tips, die je helpen om je kosten laag te houden en maak een goede start om direct gas te gaan besparen. Lees meer..