• Comfort & warmte voor iedereen
  • Al vanaf € 225,-
  • Duurzaam verwarmen
  • Kostenbesparend
  • Gratis verzending in NL
  • Comfort & warmte voor iedereen
  • Al vanaf € 225,-
  • Duurzaam verwarmen
  • Kostenbesparend
  • Gratis verzending in NL

Infrarood spiegels, voor maximaal comfort in jouw badkamer!

Stel je voor, het is hartje winter, je ligt nog in je bed met een dubbel dekbed. Het kraakt en het vriest buiten. Je moet naar je werk en een verfrissende douche is zeer welkom.

Je opent de Sundirect Smart App vanuit je bed en zet alvast de badkamer infrarood spiegel aan. Je springt uit bed, trekt snel je badjas aan, schakelt onderweg je Moccamaster koffiezetapparaat in en glipt daarna de badkamer in.

Het is vroeg, je huis is koud en dat laat je zo want je gaat meteen door naar je werk. Je was zeker niet van plan om je hele huis te gaan verwarmen met de centrale verwarming terwijl je nog maar dertig minuten thuis bent. Dat is pas verspilling!

Geen beslagen spiegel meer

Gelukkig! De badkamer is al heerlijk opgewarmd door het infrarood paneel en je laat de badjas van je af glijden. Na een verfrissende douche (uiteraard niet te lang, niet te heet en mét besparende douchekop), föhn je je haar nog even kort in model voor de spiegel.

Die spiegel hoef je niet meer ruw met je handdoek droog te wrijven om jezelf te kunnen zien. Infrarood spiegels beslaan namelijk niet! Dus ook lelijke strepen en druppelvlekken zijn vanaf nu verleden tijd.

Slim verbruik

Na het douchen, zet je de infrarood spiegel weer uit. Of eigenlijk beter nog, dit heb je al voorgeprogrammeerd in de Sundirect Smart App. Niet dat jij straks op je werk bent en denkt, shit, de infrarood spiegel staat nog aan! Wat je niet gebruikt, hoef je ook niet te betalen.😉

Schimmel en ongedierte

Prettige bijkomstigheid is dat infrarood verwarming ervoor zorgt dat je badkamer -droger- wordt. Schimmel krijgt daardoor minder kans en ongedierte zoals zilvervisjes hebben het opeens niet meer naar hun zin in jouw droge badkamer!

Meer weten over de kosten van een infrarood paneel? Lees dan dit blog.

Liever een infrarood paneel in je badkamer?

Heb jij al een prachtige spiegel op je badkamer en wil je deze graag behouden?

Een infrarood paneel uit de Luxe IC Plus serie is dan ook een goed idee! De IC Plus serie heeft een IP klasse van IP44. Dit betekent dat dit luxe infrarood paneel plenswaterdicht is en daarmee geschikt voor vochtige ruimtes.

Deze infrarood panelen zijn gemaakt van aluminium en zijn voorzien van een poedercoating oppervlak. Ze worden geleverd inclusief een montagebeugel voor wand of planfond en hebben stelvoetjes om het paneel strak te kunnen monteren. Stijlvol en lekker comfortabel!

Infrarood spiegels en toebehoren

Wij bieden aan twee soorten infrarood spiegels en twee verschillende thermostaten. De thermostaten zijn leverbaar zonder en met wifi en met de mogelijkheid om te bedienen via de Sundirect Smart App. Welke spiegel kies jij?

Infrarood panelen voor in de badkamer en toebehoren

Liever een infrarood paneel in je badkamer? Hiervoor is de Luxe IC Plus Serie geschikt. Deze panelen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en vermogens. Welk paneel kies jij?